Vi gratulerer vinnerne av 10.000,-

31. oktober 2023
Vinnere er kåret!

Vinnerne av Sund Bredbånds konkurranse er kåret!

Tidlig i vinter kjørte Sund Bredbånd i gang en konkurranse hvor to lag eller foreninger kunne vinne 10 000 hver.

Som en bedrift opptatt av å kunne bidra til lokalsamfunnet er vi svært glade for det store engasjementet som har vært rundt konkurransen. Svært mange har stemt frem sin lokale favoritt og til slutt var det 2 som stod igjen med flest stemmer.

 


Kari Mette Løken ved Sund Bredbånd gratulerer de glade vinnerne ved Hemstadkjær i Midsund som får motta gavesjekken på 10.000,-

Heimstadkjær i Midsund

Heimstadkjær i Midsund er en frivillig organisasjon som består av flere ildsjeler som bidrar til et levende lokalsamfunn ved å samle unge og gamle sammen gjennom bl.a. mat, aktiviteter som svømming og gjennom å styrke samholdet med å bidra til at andre mennesker i andre deler av verden skal kunne ha en bedre fremtid. Hos Heimstadkjær er alle velkommen.

 

Vi ønsker Heimstadkjær lykke til med det gode arbeidet de gjør for både lokalsamfunnet, men også gjennom støtte til andre organisasjoner som har fokus på å gi andre mennesker forutsetningene til en bedre fremtid.

 

 

Gossen idrettslag

Gossen idrettslag er et fleridrettslag som engasjerer over 400 aktive medlemmer innen ulike idretter som håndball, allidrett, badminton, klatring og fotball. De er opptatt av idrettens verdier som fellesskap, helse, ærlighet og idrettsglede.

Vi gratulerer Gossen idrettslag med premien og vi håper den kan bidra til enda mer glede og fellesskap i idretten på Gossen.

 

Vinnere powerbank, verdi 500,-
De heldige vinnerne av en powerbank, blant alle som var med å stemte frem sitt lokale favorittlag, er:

-Julian Vangen

-Anette Lyngvær

-Iselin Nerbøvik 

GRATULERER!