Seriestarten er rett rundt hjørnet – er du klar?

21. mars 2023
Uten navn (Presentasjon (169)) (1080 × 1350 px) (Presentasjon (169))

Sørg for at alt er klart til mandag 10. april, og dobbeltsjekk gjerne at du har tilgang til de rette kanalene og det du vil se. 

Og du, ta gjerne en sjekk allerede nå. Før spenningen er til å ta og føle på, du har ikledd deg fotballskjorta, funnet frem snacks og invitert venner på kamp. Uten tilgang kan du fort gå fra gira og i hundre, til forbanna og i telefonen med kundeservice på et blunk. Derfor har vi laget en liten oversikt som kan være til hjelp. Så beholder vi zen-modusen helt frem til kampene er i gang, i det minste. 

Eliteserien og Champions League

Tv 2 Play Basis er inkludert i TV-pakken din hos Telia, og du vil kunne se noen kamper fra eliteserien hver serierunde på åpne kanaler, som TV Sport Direkte og Sport 1. 

Ønsker du derimot å se alle kampene i eliteserien må du oppgradere til TV 2 Play Total, og abonnementet må du kjøpe direkte fra TV 2, da Telia Norge ikke har avtale om videresalg av TV 2 Play Total. 

TV 2 Play Total bestiller du her

TV 2 Play-appen kan du enkelt laste ned fra Google Play, app-butikken i Telia-boksen din. Da strømmer du kampene du vil se via appen etter at du har logget inn med brukeren din. 

Premier League og Europaligaen

Du vil også her kunne se en kamp hver serierunde fra Premier League på V4 (TV3+) som er inkludert i tv-abonnementet ditt. 

Ønsker du derimot å ha tilgang til alle kampene i Premier League må du kjøpe Viaplay Total. Dette må du kjøpe direkte fra Viaplay, da Telia Norge ikke har avtale om videresalg av Viaplay Total. 

Viaplay Total bestiller du her

Du har tilgang til Viaplay-appen i Telia-boksen din, og du kan strømme kampene via denne etter at du har logget inn med brukeren din.